Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

WASSER-SEAL, mastic de etanşare 8L

222,00 RON

(27,75 RON L)

cu TVA

WASSER-SEAL poate fi utilizat ca strat hidroizolator împotriva apei de utilitate şi de precipitaţii, sub plăcile de gresie şi faianţă, atât în interior cât şi în exterior, în cazul pereţilor laterali sau pe pardoseală.  Se impregnează 100% pe toată suprafaţa, astfel umezeala nu pătrunde în suprafaţă.

Cantitate
PE STOC

Caracteristicile suprafeţei de bază: suprafaţa de bază trebuie să fie solidă, lipsită de praf sau alte murdării, şi trebuie să fie complet uscată. În cazul pardoselilor exterioare, panta suprafeţei trebuie să fie de cel puţin 1%. Este necesar întărirea îndoiturilor la colţurile pereţilor. Dacă suprafaţa se află sub presiune negativă de apă, izolaţia nu este aplicabil.

Pregătirea bazei: cu materialul propriu. În cazul suprafeţelor cu absorbţie mare a umezelii, este recomandat aplicarea de 3 straturi.

Mod de prelucrare:

1. strat: Amestecaţi bine masticul de etanşare WASSER-SEAL cu ajutorul unui amestecător. Aplicaţi după aceasta pe toată suprafaţa cu ajutorul unei pensule, cilindru sau pulverizator. Aveţi grijă să fie acoperită toată suprafaţa, iar pentru a obţine un strat uniform întindeţi masticul în două direcţii. Înaintea aplicării următorului strat, aşteptaţi uscarea completă, care este de 6 ore în funcţie de umiditate şi de temperatură.

2. strat: Se creează un strat izolator cu masticul de etanşare WASSER-SEAL , cu tehnologia aplicată şi în cazul 1. strat. Aplicăm pe toată suprafaţa masticul fără diluare cu aceeaşi unelte. Înainte de pavare se aşteaptă uscarea completă a materialului.

Important de ştiut: WASSER-SEAL nu se utilizează în vreme umedă, cu ceaţă sau ploaie, precum şi sub bătaia soarelui! Temperatura ideală pentru aplicarea izolatorului WASSER-SEAL  este între +5°C - +25°C, timp în care trebuie ferit de precipitaţii. Nu se adaugă alte materiale la produs! În cazul suprafeţelor cu încălzire prin pardoseală, ESTE INTERZIS pornirea sistemului de încălzire până la uscarea completă a adezivului.

Necesar de material: 0,3-0,5 l /m2/2 straturi în funcţie de suprafaţă şi de capacitatea de absorbţie a acestuia.

Diluare: numai în cazul primului strat, cu apă de la robinet în proporţie de max.25 - 30%.

Nr. recomandat de straturi: 2-3 straturi.

Culori: alb.

Acoperire: 4-6 ore.

Pavabil, circulabil: suprafaţa izolată poate fi pavat şi este circulabil după~24 ore.

Clasificare după inflamabilitate: F.

Ambalare: 8 l, 4 l.

Depozitare, valabilitate: 1 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, ferite de îngheţ, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C - +25°C).

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat! 

96000008

S-ar putea sa-ti placa

1 other product in the same category