Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

WASSER-FLEX, hidroizolator 12kg

218,00 RON

(18,17 RON kg)

cu TVA

Izolatorul flexibil WASSER-FLEX poate fi utilizat ca strat hidroizolator împotriva apei de utilitate şi de precipitaţii, sub plăcile de gresie şi faianţă, atât în interior cât şi în exterior, în cazul pereţilor laterali sau pe pardoseală, precum şi în cazul structurilor de gips - carton.

Cantitate
PE STOC

Caracteristicile suprafeţei de bază: suprafaţa de bază trebuie să fie solidă, lipsită de praf sau alte murdării, şi trebuie să fie complet uscată. În cazul pardoselilor exterioare, panta suprafeţei trebuie să fie de cel puţin 1%. Este necesar întărirea îndoiturilor de-a lungul colţurile pereţilor. Dacă suprafaţa se află sub presiune negativă de apă, izolaţia nu este aplicabilă.

Pregătirea bazei: în cazul suprafeţelor cu absorbţie mare a umezelii, este recomandat folosirea grundului universal de adâncime GROUND FIX.

 Mod de prelucrare: materialul hidroizolator WASSER-FLEX se aplică fără diluare în 2 straturi continue cu ajutorul unui fier de glet inoxidabil. Între aplicarea celor două straturi se lasă o pauză de cel puţin 3 ore de uscare. În colţuri, precum şi la conducte se recomandă utilizarea între cele două straturi a plasei de întărire şi/sau a „bandei de bandaj“. Grosimea stratului trebuie să atingă cel puţin 2 mm pe toată suprafaţa.

Important de ştiut: WASSER-FLEX nu se utilizează în vreme umedă, cu ceaţă sau ploaie, precum şi sub bătaia soarelui! Temperatura ideală pentru aplicarea izolatorului WASSER-FLEX este între +5°C - +25°C, timp în care trebuie ferit de precipitaţii. Nu se adaugă alte materiale la produs! În cazul suprafeţelor şi a pereţilor cu încălzire prin pardoseală, nu se porneşte încălzirea în timpul aplicării şi întăririi materialului!

Necesar de material: ~1,4 -1,6 kg/m2, în două straturi.

Diluare: nu este diluabil.

Unelte de aplicare: pensulă, fier de glet inoxidabil.

Culori: albastru deschis.

Nr. recomandat de straturi: min. 2 straturi.

Grosimea stratului: min. 2 mm.

Timp de uscare: ~3 ore.

Timp de lipire, începerea întăririi: 20-25 minute.

Pavabil, circulabil după: ~24 ore (20°C).

Capacitate de rezistenţă la crăpare: max.5 mm.

Clasificare după inflamabilitate: F.

Ambalare: 12 kg, 6 kg.

Depozitare, valabilitate: 1 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, ferite de îngheţ, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C - +25°C).

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat! 

4521

S-ar putea sa-ti placa

1 other product in the same category