Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

TEXTURATO 2,0mm

123,00 RON
cu TVA

Tencuială decorativă gata de utilizare,pe baza de apa,armat cu fibre,pentru suprafete interioare si exterioare.

Proprietăți: rezistente la vapori, la radiațiile UV,intemperii,permeabil

Se poate colora partial dupa cartela de culori IMAGINE.

Pentru fațade noi și vechi ,beton sau tencuială tradițională sau acoperirea izolației termice KING STONE.

Cantitate

Suprafaţa de bază: trebuie să fie uscată, rezistentă, fără praf sau alte murdării, fără defecte, uniformă.

Grund: GROUND TT, în proporţie identică cu tencuiala colorată.Grundul trebuie să fie uscat, uniform şi întărit.

Aplicare: amestecaţi bine tencuiala decorativă TEXTURATO înainte de utilizare cu ajutorul unui amestecător la viteză redusă. Aplicaţi cu ajutorul gletierei din fier inoxidabil în mod uniform în grosimea unei şi uniformizaţi cu o spatulă de plastic. În cazul unei suprafeţe structurate uniformizaţi concentric, orizontal sau vertical, iar în cazul unei suprafeţe canelate concentric, iar în caz cilindric formaţi cu ajutorul unui cilindru de burete. Tencuielile decorative nu se utilizează în vreme umedă, cu ceaţă sau ploaie, precum şi sub bătaia soarelui! În cursul aplicării şi pe durata uscării, temperatura suprafeţei şi a aerului trebuie să fie între +5°C – +25°C. A se feri tencuiala în timpul întăririi de precipitaţii! Interzis adăugarea de colorante sau a altor materiale la produs (în afara cantităţii corespunzătoare de apă)!

Atenţie: vă rugăm verificaţi culoarea înainte de aplicare, deoarece după aplicarea acestuia nu primim reclamaţii legate de culori. În cazul unor comenzi ulterioare, efectele de culori pot diferi, de accea recomandăm folosirea pe aceeaşi perete materiale cu date de ambalare identice sau amestecaţi cantitatea necesară întrun vas mai mare. Culorile din scala de culori au caracter informativ, culorile diferitelor produse ( vopseele, tencuieli decorative) pot diferi. Colorarea KING STONE THR se poate realiza numai cu culorile care au valori de luminozitate (HBW) peste 25.

NECESAR DE MATERIAL:

Structurat 2,0 mm: 2,5–2,8 kg/m2

Diluabil: max. 0,1–0,2 l apă de la robinet/găleată.

Colorabil: în culorile paletei de culori IMAGINE, preamestecat.

Timp de uscare, întărire sigură contra furtunii: ~10 ore (la 20°C).

Clasificare după inflamabilitate: F.

Depozitare/Valabilitate: 1 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, ferite de îngheţ, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C – 25°C).

Ambalare: 15 kg.

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat!

24100015

S-ar putea sa-ti placa

1 other product in the same category