Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

SILICON NEXT 2,0mm

143,00 RON
cu TVA

Tencuială decorativă gata de utilizare,pe baza de apa,armat cu fibre,pentru suprafete interioare si exterioare.

Rezistent la intemperii, pentru fațade noi și vechi,beton, tencuiala tradițională sau acoperirea izolației termice cu vată balzatică.

 Datorita rășinii sale siliconice, aceasta protejează suprafata de stropire,murdării.

Cantitate

Suprafaţa de bază: trebuie să fie uscată, rezistentă, fără praf sau alte murdării, fără defecte, uniformă.

Grund: GROUND SIL, în proporţie identică cu tencuiala colorată. Grundul să fie uscat, uniform şi întărit.

Aplicare: amestecaţi bine tencuiala decorativă SILICON înainte de utilizare cu ajutorul unui amestecător la viteză redusă. Aplicaţi cu ajutorul gletierei din fier inoxidabil în mod uniform îngrosimea unei şi uniformizaţi cu o spatulă de plastic. În cazul unei suprafeţe structurate uniformizaţi concentric, orizontal sau vertical, iar în cazul unei suprafeţe canelate concentric.

Tencuielile decorative nu se utilizează în vreme umedă, cu ceaţă sau ploaie, precum şi sub bătaia soarelui! În cursul aplicării şi pe durata uscării, temperatura suprafeţei şi a aerului trebuie să fie între +5°C – +25°C. A se feri tencuiala în timpul întăririi de precipitaţii! Interzis adăugarea de colorante sau a altor materiale la produs (în afara cantităţii corespunzătoare de apă)!

Atenţie: vă rugăm verificaţi culoarea înainte de aplicare, deoarece după aplicarea acestuia nu primim reclamaţii legate de culori. În cazul unor comenzi ulterioare, efectele de culori pot diferi, de accea recomandăm folosirea pe aceeaşi perete materiale cu date de ambalare identice sau amestecaţi cantitatea necesară într-un vas mai mare. Culorile din scala de culori au caracter informativ, culorile diferitelor produse (vopseele, tencuieli decorative) pot diferi. După aplicare nu primim reclamaţii legate de culori! Colorarea KING STONE THR se poate realiza numai cu culorile care au valori de luminozitate (HBW) peste 25.

NECESAR DE MATERIAL:

Structurat: 2,0 mm: 2,5–2,8 kg/m2.

Diluabil: max. 0,1–0,2 l apă de la robinet/găleată.

Colorabil: în culorile paletei de culori IMAGINE, preamestecat.

Timp de uscare, întărire sigură contra furtunii: ~10 ore (la 20°C).

Clasificare după inflamabilitate: F.

Ambalare: 15 kg.

Depozitare/Valabilitate: 1 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, ferite de îngheţ, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C – 25°C).

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat!

42100015

S-ar putea sa-ti placa

1 other product in the same category