Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

Tencuială pentru socluri Quarctex 1,5mm/15kg

130,00 RON
cu TVA

Tencuială pentru socluri gata de utilizare, diluabilă cu apă, pentru suprafețe exterioare și interioare care conțin materiale de umplutură naturale , lianți de dispersie și aditivi de îmbunătățire a proprietății. 

Lavabil, colorat, ușor permeabil la vapori

 Disponibil în 60 de culori, pe baza cartelei de culori IMAGINE.

Cantitate

Suprafaţa de bază: trebuie să fie uscată, rezistentă, fără praf sau alte murdării, fără defecte, uniformă, cu izolaţie verticală şi hidroizolat.

Grund: GROUND FIX. Grundul trebuie să fie uscat, uniform şi întărit.

Aplicare: amestecaţi bine tencuiala decorativă QUARCTEX înainte de utilizare cu ajutorul unui amestecător la viteză redusă. Amestecarea excesivă poate determina spumarea şi decolorarea materialului. Aplicaţi tencuiala cu ajutorul gletierei din fier inoxidabil în mod uniform într-o direcţie în grosimea unei granule. Tencuielile decorative nu se utilizează în vreme umedă, cu ceaţă sau ploaie, precum şi sub bătaia soarelui! În cursul aplicării şi pe durata uscării, temperatura suprafeţei şi a aerului trebuie să fie între +5°C – +25°C. A se feri tencuiala în timpul întăririi de precipitaţii! Interzis adăugarea de colorante sau a altor materiale la produs (în afara cantităţii corespunzătoare de apă)!

Atenţie: vă rugăm verificaţi culoarea înainte de aplicare, deoarece după aplicarea acestuia nu primim reclamaţii legate de culori. În cazul unor comenzi ulterioare, efectele de culori pot abate, deoarece conţin minerale naturale, de aceea în cazul unor produse cu date diferite de ambalare este posibil unele abateri de culori. Recomandăm folosirea pe aceeaşi perete materiale cu date de ambalare identice sau amestecaţi cantitatea necesară într-un vas mai mare. Culorile din scala de culori au caracter informativ.

Necesar de material: ~3,5 kg/m² în funcţie de suprafaţa de bază.

Diluabil: max. 0,1–0,2 l apă de la robinet/găleată.

Unelte: gletieră din oţel inoxidabil şi tijă pentru amestecare.

Colorabil: în culorile paletei de culori IMAGINE.

Timp de uscare: ~24 ore (la 20°C).

întărire sigură contra furtunii: ~8 ore (la 20°C).

Clasificare după inflamabilitate: F.

Ambalare: 15 kg.

Valabilitate: 1 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, ferite de îngheţ, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, (între +5°C – 25°C).

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat!

S-ar putea sa-ti placa

12,00 RON
45,00 RON
65,00 RON
2 Related Products