Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

Mineral Plast 2,0mm/25kg

58,00 RON

(2,32 RON kg)

cu TVA

Tencuială de culoare albă, gata de utilizare, pe bază de var și de ciment, diluabil cu apă, 

cu materiale de umplutură  minerale naturale și aditivi pentru îmbunătățirea proprietăților. 

Rezistent la intemperii, pentru fațade noi și vechi,beton,

 tencuială tradițională sau acoperirea izolației termice cu vată balzatică,sau acoperirea izolației termice KING STONE.

Cantitate

Suprafaţa de bază: trebuie să fie uscată, rezistentă, fără praf sau alte murdării, fără defecte, uniformă.

Grund: în cazul unei suprafeţe aerisibile recomandăm utilizarea grundului GROUND SIL, iar în cazul unor suprafeţe normale grundul GROUND TT.

Aplicare: amestecaţi bine tencuiala decorativă MINERAL PLAST înainte de utilizare cu ajutorul unui amestecător la viteză redusă sau cu o betoniera, cu cantitatea prescrisă de apă. Aplicaţi cu ajutorul gletierei din fier inoxidabil în mod uniform în grosimea unei granule şi uniformizaţi cu o spatulă de plastic concentric, orizontal sau vertical.

Tencuielile decorative nu se utilizează în vreme umedă, cu ceaţă sau ploaie, precum şi sub bătaia soarelui! În cursul aplicării şi pe durata uscării, temperatura suprafeţei şi a aerului trebuie să fie între +5°C - +25°C. A se feri tencuiala decorativă în timpul întăririi de precipitaţii! Interzis adăugarea de colorante sau a altor materiale la produs (în afara cantităţii corespunzătoare de apă)!

Atenţie: vă rugăm verificaţi culoarea înainte de aplicare, deoarece după aplicarea acestuia nu primim reclamaţii legate de culori. În cazul unor comenzi ulterioare, efectele de culori pot diferi, de accea recomandăm folosirea pe aceeaşi perete materiale cu date de ambalare identice sau amestecaţi cantitatea necesară într-un vas mai mare. Culorile din scala de culori au caracter informativ, culorile diferitelor produse (vopseele, tencuieli decorative) pot diferi. Necesar de material: 2,5-2,8 kg/m2.

Amestecare: ~7 l apă de la robinet/sac.

Colorabilitate: nu este colorabil in sine, revopsibil.

Timp de uscare, întărire sigură contra furtunii: ~12 ore (la 20°C).

Clasificare după inflamabilitate: A1.

Depozitare/Valabilitate: 1 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, ferite de îngheţ, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C - 25°C).

Ambalare: 25 kg.

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat! 

52000025

S-ar putea sa-ti placa

1 other product in the same category