Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

Limed Grey Oak-HYDROCORK

250,00 RON
cu TVA

Rezistent la apa

ASPECT DE LEMN ,CU UN STRAT DE UZURA DE 0.55 MM CU LOC,SI 3MM DE
PLUTA

MONTAJ : FLOTANT

STRAT DE UZURA :0,55mm (33)

GROSIME/MM :6

DIMENSIUNE/MM:1225x145x6mm    

NUMAR LATURI BIZOTATE: -

AMBALARE:1,599m²/PACHET

Cantitate
7-40 zile

Placile de parchet Hydrocork sunt rezistente la apa, deci nu se vor umfla atunci cand sunt expuse la umiditate. Aceasta proprietate ofera posibilitatea ca acelasi parchet sa poata fi montat in toate camerele din casa, inclusiv in baie, hol sau bucatarie.
Datorita grosimii de doar 6mm, produsul reprezinta alegerea optima pentru proiectele de renovare, deoarece Hydrocork poate fi instalat peste alte suprafete, fara sa fie obligatorie indepartarea pardoselei existente.
PressFit este un sistem revolutionar de imbinare prin compresie care se bazeaza in totalitate pe proprietatile exceptionale ale plutei - flexibilitate, elasticitate si compresibilitate - functionand la fel ca dopul din pluta.
Datorita structurii sale unice, Colectia de parchet Hydrocork este compatibila cu incalzirea in pardoseala, iar coeficientul de rezistenta termica de doar 0.05 m2K/W il transforma in parchetul ideal pentru astfel de aplicatii. Parchetul Hydrocork este agrementat tehnic atat pentru sistemele electrice de incalzire in pardoseala cat si pentru sistemele de incalzire pe baza de agent termic.

B5T7001
26 Related Products