Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

Ground SIL 7,5kg

130,00 RON
cu TVA

Ground SIL–domenii de utilizare: pe tencuieli uniforme, suprafeţe de beton, pentru grunduirea pereţilor gletuite, potrivit sub SILICON tencuieli decorative, și MINERAL PLAST, colorat conform nuanţei de culori a tencuielii. Sarcina grundului este de a face mai rezistent suprafaţa de bază, echilibrarea hidroizolaţiei şi asigurarea unei suprafeţe aderente

Cantitate

Ground SIL–domenii de utilizare: pe tencuieli uniforme, suprafeţe de beton, pentru grunduirea pereţilor gletuite, potrivit sub SILICON tencuieli decorative, și MINERAL PLAST, colorat conform nuanţei de culori a tencuielii. Sarcina grundului este de a face mai rezistent suprafaţa de bază, echilibrarea hidroizolaţiei şi asigurarea unei suprafeţe aderente.

Caracteristicile suprafeţei de bază: suprafaţa de bază trebuie să fie rezistentă, lipsite de praf sau alte murdării, trebuie să fie uscată şi cu hidroizolaţie. În cazul suprafeţelor cu umiditate mai mare, tencuieli vechi de var-ciment sau tencuieli perlitice recomandăm aplicarea grundului în 2 straturi.

Aplicare: grunduirea suprafeţei se efectuează înaintea tencuielii cu 24 ore. Aveţi grijă la aplicarea uniformă a grundului! Utilizaţi întotdeauna grund cu nuanţa de culori identică cu cea a tencuielii! Tencuiala decorativă se aplică pe stratul de grund complet uscat.Aplicarea se efectuează cu rolă teddy, pensulă sau pulverizator de vopsea.

Important de ştiut: grundul GROUND SIL nu se utilizează în vreme umedă, cu ceaţă sau ploaie, precum şi sub bătaia soarelui! Temperatura ideală pentru aplicarea grundului este între +5°C – +25°C, timp în care este ferit de precipitaţii. Interzis adăugarea de colorante sau a altor materiale la produs (în afara cantităţii corespunzătoare de apă)!

GROUND SIL – necesar de material: 0,15–0,2 kg/m².

Diluare: max. 0,15 l apă de la robinet la 1 l grund.

Unelte pentru aplicare: rolă teddy, pensulă, pulverizator vopsea.

Pentru exterior/interior: atât pentru exterior cât şi pentru interior.

Timp de uscare: ~6 ore.

Uscare de praf: ~2 ore.

Clasificare după inflamabilitate: F.

Ambalare: 15 kg, 7,5 kg.

Depozitare, valabilitate: 1 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, ferite de îngheţ, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C – +25°C).

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat!

48100007
1 other product in the same category