Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

Ground fix 1L

12,00 RON
cu TVA

Grund de adâncime gata preparat, pe bază acrylică, ecologic, diluat cu apă, conţine aditivi speciali, incolor.

Cantitate

Descriere/Compoziţie: grund de adâncime gata preparat, pe bază acrylică, ecologic, diluat cu apă, conţine aditivi speciali, incolor.

Domenii de utilizare: recomandat înaintea lipirii gresiilor, înaintea turnării şapei autonivelante, înaintea proceselor de vopsire, înaintea aplicării tencuielii de plinte QUARCTEX, atât în interior cât şi în exterior.

Aplicare: suprafaţa de bază trebuie să fie rezistentă, lipsită de praf sau alte murdării, trebuie să fie uscată. Aveţi grijă la aplicarea uniformă a grundului! Aplicarea se efectuează după amestecarea grundului cu rolă, pensulă sau pulverizator de vopsea.

Important de ştiut: grundul universal de adâncime GROUND FIX nu se utilizează în vreme umedă, cu ceaţă sau ploaie, precum şi sub bătaia soarelui şi este ferit de precipitaţii în timpul uscării. Nu se adaugă alte materiale la produs!

Necesar de material:~11 m2/ l, în funcţie de suprafaţă.

Diluare: nu este diluabil!

Pentru exterior/interior: atât pentru exterior cât şi pentru interior.

Uneltele de aplicare: pensulă, rolă, pulverizare.

Temperatura: între +5°C - +25°C.

Timp de uscare: ~6 ore.

Uscare de praf: ~2 ore.

Prelucrabil: ~6 ore.

Clasificare după inflamabilitate: F.

Ambalare: 10 l, 5 l, 1 l.

Depozitare/Valabilitate: 2 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, ferite de îngheţ, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C - +25°C).

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat!

48200001
2 Related Products