Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

Antimucegai,Sani-Cid 500ml

31,00 RON
cu TVA
Concentrat pentru îndepărtarea algelor si a mucegaiurilor.
Cantitate

Utilizare: Este un agent biocid lichid pentru protejarea si tratarea suprafetelor peretilor. Protejează împotriva microorganismelor dăunătoare pe suprafete vopsite, tencuite, din piatră, caramida si beton. Cu exceptia suprafetelor din lemn.
Pregătire si aplicare: Se prepară solutia: se agită bine, iar pe BK-Sani Cid se diluează cu apă în raport de 1: 5 .Se aplica pe suprafată până când se face spumă. Suprafata uscată, acoperită, nu este dăunătoare pentru oameni. În functie de circumstante, este necesar să se usuce suprafata timp de 2-4 ore. După 24 de ore clătiti suprafata acoperită cu apă si spălati suprafetele peretilor interiori cu o cârpă umeda. Dacă este necesar, produsul poate fi aplicat de mai multe ori la suprafată. Procedura poate fi repetată după 24 de ore. Se aplică cu perie, rola sau burete pentru umezirea întregii suprafete si spumarea produsului.
Consum: 450 ml / m2 solutie preparată conform instructiunilor de utilizare într-un raport de 1: 5. Un produs din sticlă ca. 7m2 este suficient.
Timp de aplicare: 12 luni în ambalajul original, nedeschis. Depozitare de la + 5 ° C la + 25 ° C, protejat de lumina directă a soarelui si înghet.
Ambalaj: 500ml
367342

S-ar putea sa-ti placa

1 other product in the same category