Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

Filtrare dupa

.

Active filters

Luciu de mătase,mată

Necesar:8-10 m²/l

Timp de uscare:4-6 ore

PE STOC
560,00 RON
Necesar:8-10 m²/kg

Timp de uscare: 4-6 óra

Concentrat pe bază de apă, de îngrijire și de curățare. Curăță și protejează , parchetul din plută și alte pardoseli. Curăță și îngrijește. Coeficientul de aderență pentru podelele sportive este menținut conform DIN 18032. Anti-alunecare!

PE STOC

Soluție de îngrijire general pentru podea, pe bază de apă,  practic toate tipurile de podea. Oferă un strat protector pe suprafețele tratate și etanșee la suprafață, protejează împotriva zgârieturilor și abraziunilor ușoare și contribuie în mod activ la creșterea duratei de viață a podelei. Suprafața decolorată, uzată este reînnoită, făcând acoperirea strălucitoare.

PE STOC
45,00 RON

Concentrat pa bază de apă,pentru curățarea profundă,PH neutră , recomandat în special pentru covoare,parchet din lemn tratat pe suprafață, podele din plută și acoperiri din PVC și linoleum. Îndepărtează straturile de agenți de suprafață aplicați anterior și murdăria încăpățânată.

PE STOC
296,00 RON

Grund pentru lemn

PE STOC

Agent de curățare general pentru toate podelele, cum ar fi parchetul din lemn, plută, vinil și parchet laminat, PVC, linoleum, , piatră și plăci ceramice, dale, suprafețe din sticlă și plastic. Caracteristici: efect de curățare bun, parfum plăcut, extrem de consistent.

PE STOC
192,00 RON

Set de curățare pentru parchet din lemn și plută, linoleum, PVC, piatră și parchet laminat. Pachetul include: mâner din 2 părți + cap de mop + ștergător cu microfibră (se poate spăla) + LOBA® Refill 250 ml (concentrat de umplere suficient pentru 4 x 1 litru LOBA® CleanFix) + rezervor de dispersie de 1 litru. Detergent neutru și ecologic!