Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

X-FLOOR 15-40mm-șapă autonivelantă 25kg

36,50 RON

(1,42 RON kg)

cu TVA

Mortar uscat , pre-amestecat, pe bază de ciment și pe bază de rășini, flexibil, autonivelant.

Cantitate
PE STOC

Domenii de utilizare: şapa autonivelantă este utilizată atât în exterior cât şi în interior pentru nivelarea fiabilă şi fără crăpături a suprafeţelor stabile de beton, a celor cu fluctuaţii mari de temperatură, a suprafeţelor încăperilor cu încălzire prin pardoseală, sub pardoseli lipite. Stratul se aplică pentru nivelare într-o grosime de 15-40 mm în cursul unei faze de lucru.


Caracteristicile suprafeţei de bază: suprafeţele trebuie să fie stabile, rezistente, fără părţi neaderente, fără praf, ulei, suprafaţa trebuie să fie curată. După eliminarea elementelor lipite la suprafaţă (linoleum, mochetă, parchet), trebuie avut grijă şi la eliminarea resturilor de adeziv.


Pregătirea bazei: în scopul creării unei suprafeţe perfect plane cu absorbţie uniformă a umezelii, se recomandă întotdeauna tratarea suprafeţei curate şi uscate cu grundul universal de adâncime GROUND FIX înaintea turnării şapei autonivelante X-FLOOR pentru nivelarea uprafeţei cu 15-40 mm, cu cel puţin 2-4 ore.


Mod de prelucrare: 3,5 l apă de la robinet la 25 kg material uscat. Utilizaţi întotdeauna un vas destul de mare pentru amestecarea unui sac întreg de şapă autonivelantă.


Amestecarea se efectuează cu ajutorul unui amestecător la viteză redusă timp de 4 minute. După obţinerea unei paste omogene, se lasă o pauză de 3-5 minute după care se amestecă din nou.


Tehnologia de aplicare: pasta omogenă se toarnă uniform peste suprafaţa uscată. Şapa autonivelantă se ajută cu o gletieră. În vederea eliminării incluziunelor de aer, suprafaţa se tratează cu o rolă dintată. Într-un proces de muncă se poate turna un strat de 15-40 mm. Un nou strat se poate aplica numai după uscarea completă a stratului anterior. Grosimea stratului, temperatura şi umiditatea aerului influenţează timpul de uscare.


Important de ştiut: suprafaţa în cauză trebuie protejată în timpul nivelării şi a uscării de curent, de ingheţ, de bătaia directă a razelor de soare, de precipitaţii, precum şi în cursul acestui timp se interzice funcţionarea încălzirii prin pardoseală! Interzis adăugarea altor materiale la produs în afara cantităţii corespunzătoare de apă!


Necesar de material:  ~2,0 kg/m2/mm în funcţie de suprafaţă şi de grosimea stratului.


Amestecare: 3,5 l apă de la robinet la 1 sac/25 kg material uscată.


Unelte de aplicare: găleată pentru amestecare, mistrie inoxidabil, rolă cu ghimpe.


Temperatura: între +5°C - +25°C.


Grosimea stratului: până la 15 mm-40 mm.


Timp de uscare: ~72 ore la o grosime de până la 20 mm, pe lângă 20°C şi umiditate 42%.


Rezistent: după 72 ore.


Prelucrabil: după uscarea completă a şapei de autonivelare.


Circulabil: după 24 ore.


Clasificare după inflamabilitate: A1


Ambalare: 25 kg.


Depozitare/Valabilitate: 1 an de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, uscate, ferite de umiditate, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C - +25°C).


Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat! 

78004025

S-ar putea sa-ti placa

1 other product in the same category