Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.

.

.

X-FLOOR 2-15mm-șapă autonivelantă 25kg

41,00 RON

(1,56 RON kg)

cu TVA

Mortar uscat , pre-amestecat, pe bază de ciment și pe bază de rășini, flexibil, autonivelant.

Cantitate
PE STOC

Domenii de utilizare: şapa autonivelantă este utilizată atât în exterior cât şi în interior pentru nivelarea, egalizarea şi crearea unei pardoseli stabile, pentru nivelarea suprafeţelor cu fluctuaţii mari de temperatură de ex. din cauza încălzirii prin pardoseală, se utilizează şi pentru nivelarea suprafeţelor de sub gresie. Stratul se aplică într-o grosime de 2mm -15mm în vederea obţinerii unei suprafeţe perfect plane.

Caracteristicile suprafeţei de bază: suprafeţele trebuie să fie stabile, rezistente, fără părţi neaderente, fără praf, ulei, suprafaţa trebuie să fie curată. După eliminarea elementelor lipite la suprafaţă (linoleum, mochetă, parchet), trebuie avut grijă şi la eliminarea resturilor de adeziv.

Pregătirea bazei: în scopul creării unei suprafeţe perfect plane, se recomandă tratarea suprafeţei curate şi uscate cu grundul universal de adâncime GROUND FIX înaintea turnării şapei autonivelante cu 2-4 ore.

Mod de prelucrare: 6 l apă de la robinet la 25 kg material uscat. Utilizaţi întotdeauna un vas destul de mare pentru amestecarea unui sac întreg de şapă autonivelantă.

Amestecarea se efectuează cu ajutorul unui amestecător la viteză redusă timp de 4 minute. După obţinerea unei paste omogene, se lasă o pauză de 3-5 minute după care se amestecă din nou.

Tehnologia de aplicare: pasta omogenă se toarnă uniform peste suprafaţa uscată. Şapa autonivelantă se ajută cu o gletieră. În vederea eliminării incluziunelor de aer, suprafaţa se tratează cu o rolă dintată. Într-un proces de muncă se poate turna un strat de 2-15 mm şi se recomandă obţinerea stratului dorit dintr-o singură turnare. Un nou strat se poate aplica numai după uscarea completă a statului anterior. Grosimea stratului, temperatura şi umiditatea aerului influenţează timpul de uscare.

Important de ştiut: suprafaţa în cauză trebuie protejată în timpul nivelării şi a uscării de curent, de ingheţ, de bătaia directă a razelor de soare, de precipitaţii, precum şi în cursul acestui timp se interzice funcţionarea încălzirii prin pardoseală. Interzis adăugarea altor materiale la produs în afara cantităţii corespunzătoare de apă. Suprafaţa poate fi prelucrată numai după uscarea completă a şapei de autonivelare.

Necesar de material:.~1,4 kg/m2/mm în funcţie de suprafaţă şi de grosimea stratului.

Amestecare: 6 l apă de la robinet la 1 sac/25 kg material uscat.

Temperatura: între +5°C - +25°C.

Grosimea stratului: până la 2 mm-15 mm.

Timp de uscare:.~24 ore la o grosime de până la 3 mm, pe lângă 20°C şi 42% umiditate.

Rezistent după: 72 ore.

Prelucrabil: după uscarea completă a şapei de autonivelare.

Circulabil după: min.72 ore.

Clasificare după inflamabilitate: A1.

Ambalare: 25 kg.

Depozitare/Valabilitate: 6 luni de la data înscrisă pe ambalaj, în spaţii închise, uscate, ferite de umiditate, protejate de căldura directă şi de bătaia directă a razelor de soare, în ambalaj original, nedesfăcut (între +5°C - +25°C).

Utilizarea produsului necesită competenţe de specialitate! Prospectul nu conţine toate informaţiile necesare, pentru alte detalii studiaţi prospectul detailat! 

4311

S-ar putea sa-ti placa

1 other product in the same category